Naši profili

Zenski frizer - treci stepen

Ženski frizer - treći stepen

U samom centru prestonice Vojvodine, na adresi Trg Marije Trandafil broj 14 se nalazi sedište i učionice ove istaknute obrazovne institucije, u kojima ćete moći da pohađate teorijski deo nastave za obrazovni profil ženski frizer III stepena.

Saznaj više
Kreator zenskih frizura - peti stepen

Kreator ženskih frizura - peti stepen

Zanimanje kreator ženskih frizura se svrstava u red zanimanja V stepena, a predviđeno je da školovanje traje ukupno godinu dana, stim da srednja škola Vojkan, Novi Sad ovaj program sprovodi uz poštovanje načela koja navodi resorno ministarstvo.

Saznaj više

Kozmetički tehničar

Kozmetički tehničar

Tokom četiri godine školovanja za zanimanje kozmetički tehničar će kandidati imati priliku da se kroz teoriju i praksu upoznaju sa brojnim savremenim tehnikama, koje se primenjuju kako za negu tela, tako isto i lica, ali i noktiju i kose.

Saznaj više
Sanitarno-ekološki tehničar

Sanitarno - ekološki tehničar

Školovanje za obrazovni profil sanitarno ekološki tehničar traje ukupno četiri godine, a prva privatna srednja frizerska škola Vojkan, Novi Sad nastavu sprovodi isključivo po programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja naše zemlje.

Saznaj više

Kuvar

Kuvar

U toku trogodišnjeg školovanja za obrazovni profil kuvar, kandidati će imati obavezu da pohađaju nastavu kako iz opštih predmeta, tako i stručnih, a u skladu sa pravilima Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja naše zemlje se sprovode svi programi...

Saznaj više
Kulinarski tehničar

Kulinarski tehničar

Ukupno četiri godine traje školovanje za sticanje zvanja kulinarski tehničar, koje trenutno ima odličnu prođu u praksi, jer postoji za njim veliko interesovanje, što znači da će kandidati nakon sticanja diplome vrlo brzo do željenog zaposlenja u struci moći da dođu.

Saznaj više

Bravar - zavarivač

Bravar - zavarivač

Kako redovno i vanredno školovanje, tako isto i mogućnost prekvalifikacije, ali i dokvalifikacije, te stručno osposobljavanje za obrazovni profil bravar - zavarivač u trajanju od tri godine, organizuje Prva privatna srednja frizerska škola Vojkan Novi Sad.

Saznaj više
Mašinski tehničar

Mašinski tehničar

Sve neophodne dozvole od nadležnih lica za sprovođenje kako stručnog osposobljavanja, tako isto i programa dokvalifikacije i prekvalifikacije za zanimanje mašinski tehničar, ali i za vanredno i redovno školovanje, poseduje Prva privatna srednja frizerska škola Vojkan Novi Sad.

Saznaj više