Naši profili

Zenski frizer - treci stepen

Ženski frizer - treći stepen

U samom centru prestonice Vojvodine, na adresi Trg Marije Trandafil broj 14 se nalazi sedište i učionice ove istaknute obrazovne institucije, u kojima ćete moći da pohađate teorijski deo nastave za obrazovni profil ženski frizer III stepena.

Saznaj više
Kreator zenskih frizura - peti stepen

Kreator ženskih frizura - peti stepen

Zanimanje kreator ženskih frizura se svrstava u red zanimanja V stepena, a predviđeno je da školovanje traje ukupno godinu dana, stim da srednja škola Vojkan, Novi Sad ovaj program sprovodi uz poštovanje načela koja navodi resorno ministarstvo.

Saznaj više

Kozmetički tehničar

Kozmetički tehničar

Tokom četiri godine školovanja za zanimanje kozmetički tehničar će kandidati imati priliku da se kroz teoriju i praksu upoznaju sa brojnim savremenim tehnikama, koje se primenjuju kako za negu tela, tako isto i lica, ali i noktiju i kose.

Saznaj više
Sanitarno-ekološki tehničar

Sanitarno - ekološki tehničar

Školovanje za obrazovni profil sanitarno ekološki tehničar traje ukupno četiri godine, a prva privatna srednja frizerska škola Vojkan, Novi Sad nastavu sprovodi isključivo po programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja naše zemlje.

Saznaj više

Kuvar

Kuvar

U toku trogodišnjeg školovanja za obrazovni profil kuvar, kandidati će imati obavezu da pohađaju nastavu kako iz opštih predmeta, tako i stručnih, a u skladu sa pravilima Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja naše zemlje se sprovode svi programi...

Saznaj više
Kulinarski tehničar

Kulinarski tehničar

Ukupno četiri godine traje školovanje za sticanje zvanja kulinarski tehničar, koje trenutno ima odličnu prođu u praksi, jer postoji za njim veliko interesovanje, što znači da će kandidati nakon sticanja diplome vrlo brzo do željenog zaposlenja u struci moći da dođu.

Saznaj više

Bravar - zavarivač

Bravar - zavarivač

Kako redovno i vanredno školovanje, tako isto i mogućnost prekvalifikacije, ali i dokvalifikacije, te stručno osposobljavanje za obrazovni profil bravar - zavarivač u trajanju od tri godine, organizuje Prva privatna srednja frizerska škola Vojkan Novi Sad.

Saznaj više
Mašinski tehničar

Mašinski tehničar

Sve neophodne dozvole od nadležnih lica za sprovođenje kako stručnog osposobljavanja, tako isto i programa dokvalifikacije i prekvalifikacije za zanimanje mašinski tehničar, ali i za vanredno i redovno školovanje, poseduje Prva privatna srednja frizerska škola Vojkan Novi Sad.

Saznaj više

Bravar - specijalista - peti stepen

Bravar - specijalista - peti stepen

Jednogodišnju specijalizaciju sa ciljem sticanja zvanja petog stepena bravar - specijalista imaju pravo da pohađaju isključivo kandidati, koji su stekli najmanje dvogodišnje radno iskustvo u toj oblasti, te koji imaju validnu diplomu za obrazovni profil u toj oblasti.

Saznaj više
Zavarivač - specijalista - peti stepen

Zavarivač - specijalista - peti stepen

Izuzev dokaza o minimum dvogodišnjem radnom iskustvu u ovoj struci, svako ko je zainteresovan za pohađanje programa specijalizacije, nakon koga postaje vlasnik diplome za zanimanje petog stepena zavarivač - specijalista, mora dostaviti i...

Saznaj više

Kozmetički tehničar - estetičar - peti stepen

Kozmetički tehničar - estetičar - peti stepen

Vrlo je važno da osnovne zahteve ispuni svako ko je zainteresovan za pohađanje programa, a sa osnovnim ciljem sticanja diplome za zanimanje kozmetički tehničar - estetičar, koje je petog stepena.

Saznaj više
Kuvar - specijalista - peti stepen

Kuvar - specijalista - peti stepen

S obzirom na to da se radi o programu specijalizacije za obrazovni profil petog stepena kuvar - specijalista, to se od svih zainteresovanih zahteva da ispoštuju određene uslove, kako bi mogli da mu pristupe.

Saznaj više